Over Imaani Art

 

Welkom in mijn wereld waarin kleuren en vormen je blijven verrassen. Ik vertel je mijn verhaal iedere keer weer opnieuw. Via mijn werken maak ik je graag deelgenoot  van mijn innerlijke wereld met al haar schoonheid. 

 

Mijn inspiratie

De oosterse en westerse kunstwereld bieden mij een zee aan inspiratie.  Van islamitische geometrische kunst in Andalusië tot aan de kleurrijke mandala's die hun oorsprong in India vinden en abstracte fluid art zoals dutch pour.  Ik combineer graag het beste uit verschillende werelden om te komen tot een uniek palet van kleuren en vormen die steeds een ander verhaal vertellen: mijn verhaal maar ook jouw verhaal.

  

Onder de naam Imaani Art maak ik schilderwerken, die een combinatie zijn van kleuren en vormen met ieder een eigen verhaal.  Welk verhaal wil jij delen met de wereld? Ik vang jouw verhaal graag in een uniek kleurenspel.

 

Fatiha