Dot art: welke verf en tools gebruiken?
Dot art · 06. januari 2021
Je wilt aan de slag met dot art. Maar welke verf gebruik je? Hoe dik of dun moet die verf zijn? En hoe maak je verschillende soorten dots? Welke dotting tools kun je gebruiken? In deze blog geef ik antwoord op al deze vragen.

Oefenen met verfgieten of paint pouring
Pouring art · 01. november 2020
Geen ervaren kunstschilder? Maar wel zin om iets moois te creëren met verf? Dan is verfgieten ook wel paint pouring genoemd misschien wel iets voor jou! Ik waagde mij aan deze abstracte kunsttechniek en deel graag mijn ervaringen in deze blog met jou. Ik geef je tips en trucs om zelf ook aan de slag te gaan met deze leuke acrylverfstijl.

Dot art · 14. oktober 2020
Geef je schilderij een chique touch met bladgoud in combinatie met een mooi oosters patroon. Ik leg je uit hoe je deze prachtige dot painting met een goud randje ook zelf kunt maken.

Dot art · 02. oktober 2020
Met dit schilderij creëer je in een paar simpele stappen het wow-effect! Ik leg je uit hoe je met slechts 1 stift, 1 liniaal, dotting tools en drie kleuren verf een prachtig geometrisch schilderij maakt met een 3d effect.

Dot art · 25. september 2020
Maak je eigen dot painting schilderij met een paar simpele stappen. Je hoeft geen ervaring te hebben om dit prachtige schilderij te maken. Ik leg je stap voor stap uit hoe je dit meesterwerk met een paar tips en trucs zelf kunt maken en welke schildermaterialen je kunt gebruiken.

22. augustus 2020
Hallo kunstliefhebber! Mijn eerste blog is een feit en voor mij heel spannend. Voordat ik verder ga, stel ik mij graag even voor. Misschien ken je me al, maar misschien ook nog niet. In dat laatste geval: ik ben Fatiha, wereldburger met Marokkaans Nederlandse invloeden en een grote passie voor de schilderkunst.